• Реклама

Свіжина

Рецепты, советы, рекомендации по приготовлению наших трофеев

Свіжина

Сообщение Адриан » 06 дек 2018, 10:33

Свіжина, чомусь не має рецептів не вже не готуєте? :P
Після недавнього полювання був шматок печінки косулі , й шматочок дика, що особисто для мене є абсолютно вдалим поєднанням....

Цей рецепт не є чимось надзивачайним та всеж є деякі моменти. Він придатний як для домашніх умов так і для польових.
Для приготування необхідна хороша сковорода, я в домашніх умовах використовую гусятницю, а на полі диск....
Ставимо диск на полумя і добряче прогріваємо його, наливаємо достатню кількість соняшникової олії.
Беремо мясо дикого кабана (після обчинки зазвичай є достатня кількість обрізків) нарізаем його не виликими шматочками в 2-3см та товщиною до 1,5 см і починаємо обжарювати. до золотистої скоринки. Коли помітна ярка скоринка, і дик в стані півготовності добавляємо в такій ж пропорції печінку косулі. В той ж момент стараємось зменшити полумя до помірного.
Через 1-2 хв. добавляемо цибулю порізану напівкільцями і 2-3 зучики мілко нарізаного часнику.
Доводимо жарку до моменту коли цибуля прийме гарний румяний вигляд.

В момент майже готовності солимо і перчимо по смаку і за хвилину знімаємо з вогню. І ніяких спіцефічних спецій які забивать смак свіжого мяса, тільки чорний перець.

При подачі посипаємо петрушкою, я особисто люблю ще добавити трішки базиліку і кінзи.

Смакує з картоплею пюре і квашаниною під келех хорошого портвейну.

Изображение

При приготуванні птиці у літку (грудка лисухи, голуба) добавляю не велику кількість сала 9998*v
«Багатство не гріх, але дуже велика спокуса, якій небагато людей вміє опертися. Не дати спокусі здолати себе може тільки людина, котра вміє бути багатою — тобто здатна стати над грішми, не даючи їм над собою запанувати…»
(с) Кардинал Любомир Гузар
Аватар пользователя
Адриан
Опытный
Опытный
 
Сообщений: 911
Зарегистрирован: 28 янв 2016, 10:34
Откуда: Киев/Тернополь
Благодарил (а): 694 раз.
Поблагодарили: 840 раз.
Реальное Имя: Адриан
Заслуженная репутация: 45

Вернуться в Охотничья кухня

Кто сейчас на форуме

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1

  • Реклама